Garanti

Garanti

Netto Biler giver garanti for trygt brugtbilskøb

Netto Bilers mål er at give dig garanti for et trygt og sikkert bilkøb, derfor har vi eget værksted, et samarbejde med CarGarantie samt er medlem af FDM, Dansk Bilbrancheråd, Dansk BilForhandler Union og BrugtBilGarantiFonden.

Garanti for en troværdig brugtvognsforhandler

Første skridt på vejen mod et sikkert køb er vores gennemgang af bilen. Vi har eget værksted med 10 højtuddannede mekanikere og 10 lifte samt alt i moderne udstyr, og vi udfører alle typer af reparationer og elektroniske opdateringer.

Desuden sælger vi alle vores biler med følgende garanti:

  • Reklamationsret i henhold til købeloven
  • Fabriksgaranti på vores nyere biler
  • Kilometergaranti
  • Garanti mod restgæld

Efter garantiens udløb kan vi tilbyde service på alle bilmærker


Samarbejde med AutoConcept
Din bil er testet grundigt og professionelt klargjort af Netto Biler, men trods omhyggelig pleje, kan der opstå situationer, der kræver reparation. Med AutoConcept (godkendt af Finansinspektionen (FI)), vil uventede reparationsomkostninger ikke slå bunden ud af dit budget. I samarbejde med AutoConcept tilbyder Netto Biler garanti, der gælder i hele EU, EØS og Schweiz, hurtig skadeshåndtering og dækning af stort set alle mærker/modeller - for både private og erhverv. Få økonomisk sikkerhed med et af markedets bedste muligheder.

Læs mere om AutoConcept.


Medlem af FDM
Nettobiler er selvfølgelig medlem af FDM, vi kan derfor altid tilbyde dig en FDM-attest på din bil, mod betaling. En FDM-attest betyder, at du får en uvildig og grundig gennemgang af den brugte bil, før du skriver under på slutsedlen. Brugtbilstesten er udført af professionelle teknikere og gives til alle bilmærker.

Det giver en altid tryg og sikker bilhandel - til den rigtige pris.

Læs mere om FDM.


Medlem af Dansk Bilbrancheråd og Dansk BilForhandler Union
Netto Biler er medlem af brancheforeningerne Dansk Bilbrancheråd (DBR) og Dansk BilForhandler Union og BrugtBilGarantiFonden (DBFU), hvilket er din garanti for, at du har at gøre med en troværdig brugtbilsforhandler - det skaber yderligere tryghed for dig som kunde.

Dansk Bilbrancheråd (DBR)

Dansk Bilbrancheråd er Danmarks største interesseorganisation i bilbranchen. Medlemskabet er lig med en troværdig og professionel bilvirksomhed, hvor forbrugeren automatisk er omfattet af garantiordningen Bilgaranti.dk, ligesom DBR også har FDM i ryggen.

Læs mere om DBR.

Dansk BilForhandler Union (DBFU) og BrugtBilGarantifonden

Dansk BilForhandler Union er for seriøse brugtbilforhandlere, der arbejder for at sikre forbrugeren en tryg handel, når de køber en bil hos foreningens medlemmer. For at være medlem skal forhandleren opfylde en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser - med formålet om at skabe en troværdig branche og forbrugersikkerhed. DBFUs medlemmer er en del af BrugtBilGarantiFonden, der er din garanti for, at forhandleren at forhandleren opfylder sine økonomiske forpligtelser for forbruger - gør forhandleren ikke det, erstatter fonden forbrugerens tab.

Læs mere om DBFU.


Netto Biler udøver accessorisk forsikringsformidling på vegne af:

Codan Forsikring A/S

Gammelkongevej 60

1790 København V

CVR-nr. 10529638

 

Codan Forsikring A/S er omfattet af Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber.